Бизнис Лигата на Македонија официјално стана првата лига од Балканот која се прилучи на WCF

Бизнис Лигата на Македонија во понеделник стартува со пролетниот дел а и официјално стана првата лига од Блаканот која се прилучи на WCF

Во понеделник 03.02.2020 започнува пролетниот дел на Бизнис Лигата на Македонија
Распоредот можете да го погледнете на следниот линк:

http://biznisliga.org/natprevari-proleten-del/

Воедно сакаме и да ви соопштиме дека Бизнис Лигата на Македонија стана првата лига од Блаканот која е членка на World Corporate Football организацијата која има 22 членки од целиот свет
Повеќе околу тоа можете да прочитате на следните линкови:

https://bit.ly/2GvmKn9

https://worldcorporatefootball.com/

Со Почит,
Бизнис Лига