Бизнис Лига на Македонија сезоната ќе ја заврши со супер куп

За завршување на оваа сезона ќе се одржи суперкуп пред почетокот на следната сезона, поточно кога ќе има услови за тоа да се организира

Се гледаме наскоро на фудбалските терени