Гранит прикажа апсолутна доминација во дуелот со Тиквеш

Гранит 7-0(2-0) Тиквеш

Гранит: Дарко Петров 38’ Дарко Аралампиевски 30’ Пепи Мицев 7’ 34’ 39’ 40’ Ненад Антовски 24’ 26’ Андреј Иванов 19’ 26

Гранит во дуелот со екипата на Тиквеш влезе мотивирано и уште на самиот старт наметна свој ритам на игра. Екипата на Тиквеш иако се обидуваше, не успеа да најде против игра за вечер расположениот Гранит кој доминираше како во нападот така и во одбраната. Натпреварот заврши со висока победа на Гранит со 10-0.