July 19, 2021

Еуро Табак 4-4(2-0) Матрикс (6-8 по пеналите) Голови од финалето на Бизнис Лига

July 19, 2021

Рамстор 1-1(1-0) Ван Хоол (4-3 по пеналите) Голови за трето место

July 12, 2021

Матрикс шампиони на Бизнис Лигата на Македонија

Еуро Табак 4-4(2-0) Матрикс 6-8 по поеналите Еуро Табак: Мартин Ливрински 18’ 20’ 24’ […]
July 12, 2021

Рамстор со победа над Ван Хоол до бронзен медал

Рамстор 1-1(1-0) Ван Хоол (4-3 по пеналите) Рамстор: Кадир Јахји 12’ Ван Хоол: Ненад […]
July 8, 2021

Матрикс преку Ван Хоол до финале

Матрикс 5-1(3-0) Ван Хоол Матрикс: Петре Даиловски 9’ 23’ Драган Брњарчевски 11’ 13’ Мирко […]
July 8, 2021

Пеналите одлучија, Еуро Табак во финале!

Еуро Табак 5-5(3-3) Рамстор Еуро Табак: Дејан Младеновски 5’ Мартин Ливрински 4’ Дејан Јанкоски […]
July 5, 2021

Јовановски го водеше Еуро Табак до победа над Аптив

Аптив 1-5(0-1) Еуро Табак Аптив: Трајковски Иле 38’ Еуро Табак: Сашко Јовановски 14’ 24’ […]
July 5, 2021

Во фер плеј натпревар Рамстор подобри од ЕЛЕМ

ЕЛЕМ 2-6(0-4) Рамстор ЕЛЕМ: Александар Бокан 24’ Кристијан 33’ Рамстор Фуркан Муртезан 8’ Хурјет […]
July 5, 2021

Во дерби натпревар со пенал завршница Матрикс подобри од Лукоил

Матрикс 9-8 по пеналите (5-5) 5-3 Лукоил Матрикс: Петре Даиловски 6’ 17’ Дарко Цветковски […]
July 5, 2021

Ван Хоол преку Гранит до Ф4

Ван Хоол 4-1(1-1) Гранит Ван Хоол: Даниел Стаменковски 28’ Ненад Саздовски 2’ 23’ Филип […]