Љупчо Стојановски

Број на голови 19

Христијан Стојановски

Број на голови 19

Сашо Петрушевски

Број на голови 3

Бојан Дејановски

Број на голови 6

Никола Николовски

Број на голови 15

Мартин Николовски

Број на голови 0

Виктор Здравев

Број на голови 5

Младен Спасовски

Број на голови 2

Стефан Јовановски

Број на голови 9

Бране Стојановски

Број на голови 9

Антонио Анчевски

Број на голови 6

Слободан Чичевски

Број на голови 2