БИЗНИС ЛИГА ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани,

Поради новонастанатата ситуација која произлезе од корона вирусот Владата и С. Ц. Борис Трајковски одлучија да ги прекинат сите активности во затворен простор вклучувајќи ја и Бизнис Лига на Македонија.

Првенството продолжува по прекинувањето на мерките за претпазливост.
За почетокот на лигата ќе бидете навремено известени

Со Почит,
Бизнис Лига на Македонија