Последни Новости

March 1, 2024

Осврт на второто коло од пролетниот дел на Бизнис Лигата на Македонија

Во рамките на второто коло беа одиграни 12 натпревар исполнети со неизвесност, резултатски изненадувања […]
February 29, 2024

Матрикс во висок ритам до победа над Макстил

Макстил 1-5(0-2) Матрикс Макстил: Бобан Бојковски 28” Матрикс: Тони Брњарчевски 3” 36”, Даниел Боневски […]
February 29, 2024

Гледајте го во живо натпреварот помеѓу екипите на Макстил и Матрикс

February 29, 2024

Во крајно неизвесен натпревар екипите на Корпа и А1 ги поделија бодовите

Корпа 4-4(1-1) А1 Корпа: Даниел Жерновски 17”, Кирстијан Велковски 22” 38”, Ико Мојсовски 26”, […]
February 29, 2024

Гледајте го во живо натпреварот помеѓу екипите на Корпа и А1

February 29, 2024

Во дерби натпревар ЕВН го совлада Макпетрол

ЕВН 4-3(1-2) Макпетрол ЕВН: Ајет Новобрдалија 4”, Бојан Тодоровски 39”, Дарко Стоилевски 30”, Вилијам […]
February 29, 2024

Гледајте го во живо натпреварот помеѓу екипите на ЕВН и Макпетрол

February 28, 2024

ЈСП ги спроведе тактичките замисли на тренерот Калиновски за победа над ЕЛЕМ

ЈСП 8-4(3-3) ЕЛЕМ ЈСП: Дејан Блажевски 24’ Гоце Крстевски 20’ 40’ Филип Колеќески 12’ […]
February 28, 2024

Гледајте го во живо натпреварот помеѓу екипите на ЈСП и ЕЛЕМ

February 28, 2024

ТАВ со срце на терен до победа над Окта

ТАВ 4-2(2-2) Окта ТАВ: Петар Мартиновски 38’ Алексо Новевски 26’ Седат Сали 7’ 11’ […]