September 29, 2023

Осврт на третото коло од Бизнис Лигата на Македонија

Третото коло од Бизнис Лигата на Македонија беше исполнето со многу интересни и цврсти […]
September 28, 2023

Боневски со два гола го водеше Матрикс до победа над Окта

Окта 1-2(0-1) Матрикс Окта: Горан Бојковски 27’ Матрикс: Даниел Боневски 9’ 33’ Со цврста […]
September 28, 2023

Аџибадем Систина со колективна игра до победа над LC Waikiki

LC Waikiki 1-4(0-1) Аџибадем Систина LC Waikiki: Амар Адеми 39’ Аџибадем Систина: Никола Трајковски […]
September 28, 2023

Гледајте го во живо натпреварот помеѓу екипите на Окта и Матрикс

September 28, 2023

А1 во среќна завршница до победа над НЛБ Банка

НЛБ Банка 1-2(1-1) А1 НЛБ Банка: Филип Блажевски 17’ А1 : Јовица Наумовски 8’ […]
September 28, 2023

Гледајте го во живо натпреварот помеѓу екипите на LC Waikiki и Аџибадем Систина

September 28, 2023

Гледајте го во живо натпреварот помеѓу екипите на НЛБ Банка и А1

September 27, 2023

Фабрика Карпош – ГИМ немаше сили за пресврт во дуелот со Макпетрол

Макпетрол 5-3(4-0) Фабрика Карпош – ГИМ Макпетрол: Бенер Бекиовски 9’ Марко Костенцовски 2’ 19’ […]
September 27, 2023

Гледајте го во живо натпреварот помеѓу екипите на Макпетрол и Фабрика Карпош – ГИМ

September 27, 2023

Bestway Solutions со одлично прво полувреме до победа над Пивара Скопје

Bestway Solutions 7-1(4-1) Пивара Скопје Bestway Solutions : Ненад Стојковски 36’ Васко Ефтимовски 35’ […]