Емрах Тосун

Број на погодоци 0

Јованче Видински

Број на погодоци 4

Тодорче Насковски

Број на погодоци 2

Новица Попоски

Број на погодоци 1

Петар Мартиновски

Број на погодоци 7

Амар Мемиши

Број на погодоци 0

Сашо Богојески

Број на погодоци 0

Кристијан Анчевски

Број на погодоци 0

Мемет Нуредини

Број на погодоци 0

Гоце Блажевски

Број на погодоци 0

Даниел Симиќ

Број на погодоци 0

Мартин Сидоровски

Број на погодоци 0

Алексо Новески

Број на погодоци 13

Седат Сали

Број на погодоци 2

Еркан Шабани

Број на погодоци 15

Дарио Десниќ

Број на погодоци 4

Мердан Сеjфула

Број на погодоци 1

Мирослав Петровски

Број на погодоци 1

Сабир Лесковица

Број на погодоци 2