Енис Мурселов

Број на голови 3

Енгин Мемеди

Број на голови 4

Азрет Абаз

Број на голови 4

Тугај Зекир

Број на голови 0

Ибрахим Бекир

Број на голови 14

Авни Воша

Број на голови 2

Фурхан Муртезан

Број на голови 1

Алтај Иметовски

Број на голови 8

Хурјет Шакири

Број на голови 3

Кадир Јахја

Број на голови 18

Бурхан Сали

Број на голови 5

Емран Селим

Број на голови 15

Армандо Алиевиќ

Број на голови 9

Фејми Биљали

Број на голови 5

Ведат Арслан

Број на голови 3