1

Влатко Деспотовски

Број на голови 0

99

Љуљзим Каштањева

Број на голови 0

Никола Атанасов

Број на голови 1

13

Васко Кокаланов

Број на голови 9

08

Ибиш Мисини

Број на голови 0

Бенјамин Граинца

Број на голови 0

19

Бесими Нухиу

Број на голови 0

09

Арбен Бајрами

Број на голови 0

Арсим Османи

Број на голови 0

Берхан Ахмети

Број на голови 0

14

Даниел Стојановски

Број на голови 7

07

Тимотеј Нешовски

Број на голови 4

69

Томислав Јовановиќ

Број на голови 2

Сашо Јакимовски

Број на голови 3

Дарко Котевски

Број на голови 1

Никола Атанасов

Број на голови 1

Мики Ристиќ

Број на голови 1

Филип Манчевски

Број на голови 2

Никола Апостоловски

Број на голови 1