Систина освои прво место на турнирот во мал фудбал кој се одржува по повод светскиот ден на здравјето

Екипата на Систина која е дел од Бизнис Лига на турнирот во мал фудбал кој се одржува по повод светскиот ден на здравјето го освои првото место. Бизнис лига на Македонија им честита на успехот.