December 12, 2019

Аџибадем Систина со тимска игра до победа над Уни Банка

Аџибадем Систина 8-4(5-2) Уни Банка Аџибадем Систина: Ивица Петровски 19’ Кристијан Димковски 6’ 10’ […]
December 12, 2019

Макпетрол ја продолжи победничката серија во дуелот со Водовод

Водовод 2-8(1-4) Макпетрол Водовод: Сашо Каровчевиќ 21’ Столе Ивановски 8’ Макпетрол: Мишо Ѓорѓиовски 24’ […]
December 11, 2019

Сава Осигување со одлична реализација до победа над Пекабеско

Пекабеско 5-7(2-3) Сава Осигурување Пекабеско: Мартин Чаловски 404 Никола Миновски 10’ Ерсад 27’ 34’ […]
December 11, 2019

ТАВ немаше доволно сили за пресврт со Рамстор

ТАВ 6-8(0-4) Рамстор ТАВ: Мартин Арсовски 33’ 34’ 36’ 37’ Елмаз Ибрахим 35’Даниел Симич […]
December 11, 2019

Фабрика Карпош – ГИМ беа сигурни во дуелот со ЕВН

ЕВН 1-6(1-4) Фабрика Крпош – ГИМ ЕВН: Наум Бадаловски 15’ Фабрика Карпош – ГИМ: […]
December 10, 2019

Телеком не дозволи инзненадување во дуелот со Тиквеш

Македонски Телеком 6-4(2-0) Тиквеш Македонски Телеком: Михајло Лазаревски 6’ Стефан Насковски 15’ 35’ Марко […]
December 10, 2019

Аптив супериорен во дуелот со Уника

Аптив 15-2(3-1) Уника Аптив: Марковски Александар 24’ 25’ 25’ Тодоров Маријан 27’ Дамјан Хрдаличка […]
December 10, 2019

Богески и Даиловски го предводеа Матрикс до победа над Лукоил

Матрикс 8-0(5-0) Лукоил Матрикс: Петре Даиловски 13’ 16’ 18’ 40’ Драган Брњарчевски 10’ Мирко […]
December 10, 2019

Во крајно израмнет натпревар ЕЛЕМ подобар од ФК на глуви Слобода

ФК на глуви Слобода 2-3(2-2) ЕЛЕМ ФК на глуви Слобода: Јасни Алими 4’ Фатмир […]
December 9, 2019

Џојсон Сејфти Системс со одлично второ полувреме до победа над ЈСП

Џојсон Сејфти Системс 4-3(1-2) ЈСП Џојсон Сејфти Ситемс: Аргиловски 12’ 22’ Јонузи 35’ Стојковски […]