Новости

 • Пекабеско со цврста...

  22 March, 2017 - 09:03 PM - Нема Коментари
  Пекабеско 7-3(3-1) Македонски Телеком Пекабеско: Маријан Величковски 5’ 22’ 23’ 32’ Бобан Вујиќ 14’ Дарко Рунтев 15’ 29’ Македонски Телеком: Михајло Лазаревски 11’ 40’...
 • Фабрика Карпош...

  21 March, 2017 - 11:03 PM - Нема Коментари
  Фабрика Карпош 7-2(4-1) Гранит Фабрика Карпош: Александар Божиков 7’ 8’ 16’ 34’ Георги Божиков 9’ 38’ Саше Мирчевски 28’ Гранит: Стеван Митревски 19’ Дарко Стојановски...
 • Лукоил со поголема...

  21 March, 2017 - 10:10 PM - Нема Коментари
  Систина 6-7(3-4) Лукоил Систина: Ѓорѓи Иванов 4’ 20’ 26’ Горан Манов 9’ Кристијан Дамковски 22’ Далибор Дамјановиќ 32’ Лукоил: Мартин Алаѓозовски 5’ 33’ 36’ Станој Коцев...
 • Каштањева со шест...

  21 March, 2017 - 09:09 PM - Нема Коментари
  Оне.Вип 1-10(0-4) Уника Оне.Вип: Ненад Богдановиќ 23’ Уника: Шабан Чупи 3’ 20’ Љуљзим Каштањева 14’ 17’ 24’ 25’ 38’ 39’ Влатко Деспотовски 33’ Бенјамин Граинца 40’ Екипата на...
 • Во висок ритам ЕВН...

  20 March, 2017 - 11:04 PM - Нема Коментари
  ЈСП 3-6(3-4) ЕВН ЈСП: Дејан Блажевски 3’ Томи Петковски 12’ Далибор Миленковски 17’ ЕВН: Ајет Новобрдарија 10’ 16’ Александар Димовски 11’ 20’ 33’ Бојан Маџовски 29’...
 • Еуролинк немаше...

  20 March, 2017 - 10:06 PM - Нема Коментари
  Трансмет 6-5(4-1) Еуролинк Трансмет: Илче Георгиески 1’ 30’ 32’ Енис Исаки 5’ 16’ Бобан Велјановски 10’ Еуролинк: Јовче Зузаровски 7’ 38’ 39’ 40’ Ивица Стефковски 29’...
 • ЕЛЕМ го искористи...

  20 March, 2017 - 09:58 PM - Нема Коментари
  ЕЛЕМ 10-5(6-4) Раде Кончар ЕВН: Димче Димитријески 6’ Влатко Петровски 4’ 9’ 17’ 18’ 40’ Синиша Ковачевиќ 11’ 29’ 39’ Антонио Ничевски 27’ Раде Кончар: Маријан Баждаров 3’...
 • Осврт на...

  17 March, 2017 - 12:00 PM - Нема Коментари
  10 Ибрахим Бекир 2 Вилијам Митев 8 Синиша Ковачевиќ 10 Марјан Србиновски 1 Илчо Удовалиев Нестор Алексиевски Михајло Лазаревски (Македонски Телеком) (најдобар петти...
 • Во крајно неизвесен...

  16 March, 2017 - 09:06 PM - Нема Коментари
  Уника 7-6(3-3) Еуролинк Уника: Љуљзим Каштањева 4’ 17’ Арбен Нухиу 18’ Бенјамин Граинца 25’ Шабан Чупи 30’ 31’ 38’ Еуролинк: Ивица Стефковски 8’ 13’ Раде Бакев 20’ Дарко...
 • Мартин Ангеловски...

  15 March, 2017 - 11:02 PM - Нема Коментари
  Оне.Вип 3-2(1-1) Факом Оне.Вип: Филип Ицковски 11’ Мартин Ангеловски 34’ 40’ Факом: Боро Мисердовски 10’ Бобан Китановски 26’ Крајно израмнет натпревар одиграа екипите...
 • Во атрактивен...

  15 March, 2017 - 10:59 PM - Нема Коментари
  Адмирал 4-6(0-0) Македонски Телеком Адмирал: Александар Лазаревски 24’ 36’ Горан Грковиќ 25’ Стефан Серафимовски 34’ Македонски Телеком: Ивица Вељановски 30’ Михајло...
 • ЈСП со голман играч...

  15 March, 2017 - 09:13 PM - Нема Коментари
  ЈСП 5-3(3-2) Гранит ЈСП: Марјан Србиновски 1’ 18’ 37′ Велко Серафимовски 4’ 37′ Гранит: Дарко Стојановски 3’ Сашо Каровски 20’ 24’ Екипата на ЈСП преку Србиновски за...
 • Лукоил со перфектна...

  14 March, 2017 - 10:52 PM - Нема Коментари
  Пекабеско 3-6(1-3) Лукоил Пекабеско: Дарко Рунтев 19’ Слободан Игнатов 24’ Маријан Величковски 31’ Лукоил: Мартин Алаѓозовски 14’ 40’ Љупчо Апостоловски 15’ 38’ Станој...
 • Дуото Бекир-Арслан...

  14 March, 2017 - 10:00 PM - Нема Коментари
  Рамстор 9-3 (4-1) Окта Рамстор: Ведат Арслан 5’ 19’ 24’ Ибрахим Бекир 6’ 9’ 26’ 39’ 40’ Зоран Алексовски 23’ Окта: Драганче Стојановски 19’ Александар Јовчевски 34’ Живко...

Спортско Радио 90,3

Блокови за Бизнис Лигата секој работен ден во 11:50, 16:05 и 19:15.