Драган Стефановски

Број на голови 0

Дарко Насевски

Број на голови 0

Даниел Жерновски

Број на голови 1

Анел Курт

Број на голови 2

Мирко Богески

Број на голови 1

Кристијан Велковски

Број на голови 4

Андреј Аврамоски

Број на голови 0

Јован Арсовски

Број на голови 0

Марио Ќука

Број на голови 1

Матео Димишков

Број на голови 2

Кристијан Димковиќ

Број на голови 1