X

Ненад Ристиќ

Број на голови 0

8

Стефан Тевдовски

Број на голови 22

X

Денис Ташевски

Број на голови 0

5

Дарко Стојановски

Број на голови 29

X

Маријан Петровски

Број на голови 0

X

Кире Божиновски

Број на голови 0

10

Сашо Каровски-Џуме

Број на голови 21

X

Кристијан Крстевски

Број на голови 0

X

Дарко Аралампиев

Број на голови 0

11

Пепи Мицев

Број на голови 22

X

Ернанд Рамдедовиќ

Број на голови 0

9

Дарко Петров

Број на голови 19

7

Николче Глигуровски

Број на голови 20

2

Ристе Бошев

Број на голови 6

2

Александар Димитровски

Број на голови 2

6

Марјан Пачарски

Број на голови 4