Матија Мирков

Број на голови 0

Љуљзим Каштањева

Број на голови 1

Никола Атанасов

Број на голови 0

Васко Кокаланов

Број на голови 0

Ибиш Мисини

Број на голови 0

Аднан Лимани

Број на голови 0

Бесими Нухиу

Број на голови 0

Арбен Нухиу

Број на голови 22

Беикм Љута

Број на голови 9

Берхан Ахмети

Број на голови 0

Тимотеј Нешовски

Број на голови 0

Александар Аевски

Број на голови 0

Алтин Цури

Број на голови 0

Аган Зимери

Број на голови 0

Радован Петровиќ

Број на голови 0

Бенјамин Граинца

Број на голови 0

Шабан Чупи

Број на голови 12

Енис Авдиу

Број на голови 0

Енес Ариф

Број на голови 0

Донард Бајрами

Број на голови 16

Рилин Ајдини

Број на голови 0

Етник Саити

Број на голови 1

Фисник Нухиу

Број на голови 6