01

Енис Мурселов

Број на голови 2

13

Хурјед Шаќири

Број на голови 2

09

Ведат Арслан

Број на голови 3

10

Ибрахим Бекир

Број на голови 3

08

Авни Воша

Број на голови 3

03

Азрет Абаз

Број на голови 5

12

Фурхан Муртезан

Број на голови 9

06

Зекир Тугај

Број на голови 0

Зоран Алексовски

Број на голови 0

03

Енгин Мемеди

Број на голови 9

11

Алтај Иметовски

Број на голови 2

11

Кадир Јахија

Број на голови 8