За шампион на есенскиот дел од Бизнис Лигата на Македонија беше прогласена екипата на Матрикс

За шампион на есенскиот дел од Бизнис Лигата на Македонија беше прогласена екипата на Матрикс која на полусезоната имаше 30 бода. Наградата за есенски шампион им ја врачи претставник на С.Ц. Борис Трајковски (Vip Arena) – Јане Мицевски