Финални натпревари во Бизнис Лигата

Почитувани,

Вечерва со почеток од 18:30 на репертоатот ке биде натпреварот помеѓу екипите на Лукоил и Макстил за 3то место

Додека финалниот натпревар и борбата за 1во место помеѓу екипите на Макпетрол и УНИКА ќе може да ја проследиме од 19:30 часот.