10

Бобан Вујиќ

Број на голови 9

09

Андрија Периќ

Број на голови 3

07

Влатко Петровски

Број на голови 2

Г

Петар Киприновски

Број на голови x

02

Јовица Левајковски

Број на голови x

03

Дејан Неделковски

Број на голови x

04

Слободан Игнатов

Број на голови 2

08

Стефче Стојановски

Број на голови 14

X

Ѓорѓи Бочваров

Број на голови 12

X

Марко Ѓоргиевски

Број на голови 3

11

Стефан Благојевски

Број на голови 7

11

Александар Арсиќ

Број на голови 2

11

Алвин Бачко

Број на голови 7

11

Столе Стојковски

Број на голови 1