June 30, 2021

Во крајно израмнет натпревар Џонсон Мети подобри од ЕЛЕМ

Џонсон Мети 5-4(3-1) ЕЛЕМ Џонсон Мети: Бојан Дејановски 32’ Бране Стојановски 17’ Мартин Николовски […]
June 22, 2021

Џојсон Сејфти Системс со офанзивна игра до победа над МЕПСО

Џојсон Сејфти Системс 10-5(5-3) МЕПСО Џојсон Сејфти Системс: Стевче Велковски 26’ Нерди Бајрами 2’ […]
June 22, 2021

Ливрински со 7 погодоци го водеше Еуро Табак до победа над Уника

Еуро Табак 13-3(3-0) Уника Еуро Табак: Мартин Ливрински 11’ 17’ 22’ 33’ 37’ 36’ […]
June 15, 2021

Традицијата продолжува Бизнис Лига на Македонија започнува на 22.06.2021 (вторник)

Продолжува најелитното аматерско натпреварување во мал фудбал Бизнис Лига на Македонија Почитувани, Сезоната 2019/2020 […]
December 24, 2019

Џојсон Сејфти Системс во финишот од натпреварот до победа над Фабрика Карпош – ГИМ

Џојсон Сејфти Системс 7-4(3-3) Фабрика Карпош – ГИМ Џојсон Сејфти Системс: Даниел Велановски 31’ […]
December 5, 2019

Осврт на десетото коло од Бизнис Лигата на Македонија

Во рамките на десетото коло од Бизнис Лигата на Македонија беа одиграни 11 возбудливи […]
November 27, 2019

Макпетрол имаше доволно гориво да го совлада Македонски Телеком

Македонски Телеком 2-7(1-4) Макпертол Македонски Телеком: Стефан насковски 20’ Џенис Бекир 33’ Макпетрол: Бенер […]
June 13, 2019

Награди во Бизнис Лига на Македонија за сезона 2018/2019

Награди за завршен турнир од сезона 2018/2019 Шампион во Бизнис Лигата – Матрикс Второ […]
June 3, 2019

Лукоил супериорни во дуелот со Гранит

Лукоил 8-4(4-1) Гранит Лукоил: Владимир Секуловски 24’ Дејан Зиков 28’ Анѓелчо Арсов 18’ Мартин […]
May 14, 2019

Џонсон Мети сигурни во дуелот со Пекабеско

Пекабеско 2-11(1-4) Џонон Мети Пекабеско: Столе Стојковски 34’ Марко Ѓоргиевски 3’ Џонсон Мети: Христијан […]