Тодоровски како голман-играч го водеше Атлантик Груп до победа над ЈСП

Атлантик Груп 6-1(2-0) ЈСП

Атлантик Груп: Благојче Стојановски 3”, Љупчо Павковиќ 10”, Мирослав Тодоровски 28”, Далибор Тасевски 32” 33”, Кристијан Филиповски 30”
ЈСП:Дарко Најдоски 32”

Со цврста и добро поставен аодбрана започна дуелот помеѓу Атлантик Груп и ЈСП. И на двете страни се играше на ивица на фаул. Екипите беа фокусирани да не остават слободен играч и да ги намалат шансите за лесен гол. Во ваквата игра екипата на Атлантик Груп која настапи со голман играч успеа во 3” преку Стојановски да постигне гол и да поведе со 1-0. Во средината на првото полувреме Павковиќ во 10” го зголеми водството на 2-0. Екипата на ЈСП беше настојчева да постигне гол, но Атлантик Груп го имаше на голот вечерва расположениот Мирослав Тодоровски кој со одлични одбрани не ог дозволи тоа, па така Атлалнтик замина на полувремето со резултат од 2-0.
Во второто полувреме Атлантик Груп од минута во минута го зголемуваше водството. ЈСП ваквата игра на Атлантик Груп се обиде да ја спречи со тоа што во своите редови внесе голан-играч. Но Атлантик Груп не дозволи изненадување, продолжи со одлична игра која му донесе победа од 6-1.